Бойовики 27 разів порушили режим тиші і атакували сили АТО біля Золотого

Бойовики 27 разів порушили режим тиші і атакували сили АТО біля Золотого

Увечері, 4 травня, ситуація у зоні проведення Антитерористичної операції залишалася напруженою.

Джерело: Відомості

З 18 години до опівночі російсько-терористичні війська 27 разів порушили режим тиші, передає прес-центр АТО.

«На Донеччині незаконні збройні формування знову обстріляли позиції сил АТО із мінометів калібру 120 міліметрів біля селищ Широкине, Піски, Гнутове, Опитне, а також наші позиції із мінометів калібру 82 міліметрів біля селищ Піски, Майорськ, Ленінське, Кірове. Вкотре злочинці відкривали вогонь по нашим опорним пунктам із артилерії калібру 122 міліметри, а також танку – в районі Широкине, а неподалік населених пунктів Опитне, Піски, Гранітне та Авдіївка вели вогонь із автоматичних, ручних гранатометів та стрілецької зброї», — йдеться у повідомленні.

Як додали у прес-центрі, на Луганщині противник також відкривав вогонь із мінометів калібру 82 міліметри по наших позиціях поблизу населеного пункту Сизе.

«А неподалік населеного пункту Золоте 4 травня з 17.30 до 19.00 відбулося бойове зіткнення українських військовослужбовців з групою противника. Наші воїни зупинили нападників щільним вогнем зі стрілецької зброї й змусили їх відійти. Обстрілів населених пунктів у зазначений період не відбулося», — повідомили в штабі АТО.

Loading...