Кейт Міддлтон показала новонароджену донечку

Кейт Міддлтон показала новонароджену донечку

Мати двох спадкоємців королівської династії виглядала, як завжди, чудово, з ідеальною зачіскою, бездоганним манікюром і в сукні біло-лимонних тонів.

Джерело: Відомості

На фотографіях Вільям і Кейт виходять з будівлі, при цьому герцогиня Кембриджська тримає на руках новонароджене маля.

Мільйони британців святкують народження принцеси. Герцогиня Кембриджська Кейт народила доньку рано вранці 2 травня. Знаменна подія відбулася в приватному комплексі Lindo Wing лондонського шпиталю Святої Марії. Ім'я новонародженої щасливі батьки поки не повідомляють, пишуть «Дни.ру».

Відразу після пологів дружини принц Вільям відправився додому, в Кенсінгтонський палац, щоб привезти до матері молодшу дитину — принца Джорджа. Прибувши в клініку, хлопчик на руках батька ввічливо помахав журналістам рукою і пішов знайомитися з сестрою.

Кейт Міддлтон з донькою покинула Lindo Wing в цей же день в супроводі чоловіка. Публіка зустріла сімейство бурхливими оваціями, а молоді батьки буквально світилися від щастя.

Вільям ніжно притримував дружину, яка привітно посміхалася і махала присутнім рукою. При цьому Кейт з любов'ю дивилася на доньку, яка мирно спала, незважаючи на вигуки і крики натовпу.

Правнучка королеви Єлизавети II з'явилася на світ о 8 годині 34 хвилини за місцевим часом. Вага дитини склала 3,71 кілограма. Це вже друга дитина в сім'ї принца Вільяма і герцогині Кембриджської Кейт. Принц Джордж був народжений два роки тому.

Loading...