Надію Савченко з лікарні перевели назад до СІЗО

Надію Савченко з лікарні перевели назад до СІЗО

Українську льотчицю, народного депутата від «Батьківщини» Надію Савченко сьогодні перевели зі спецблоку 20-ої міськлікарні Москви назад до СІЗО.

Джерело: Відомості

Про це повідомило прес-бюро ФСВП Росії, передає Цензор.НЕТ.

Як повідомляється, лікарі 20-ї міської лікарні Москви підтвердили задовільний стан Савченко після нового триденного голодування в СІЗО.

«Лікарями-фахівцями 20-ї міської лікарні було проведено повне медичне обстеження обвинуваченої Надії Савченко. За результатами проведення огляду та клініко-лабораторних та інструментальних досліджень лікарський консиліум оцінив стан здоров'я Надії Савченко як задовільний. Відхилень в показниках не виявлено. Консиліум підтвердив правильність тактики ведення пацієнта, яка проводилася лікарями лікарні медико-санітарної частини ФСВП Росії», — зазначили у ФСВП.

«Так як необхідність перебування Савченко в міській лікарні відсутня, вона переведена в медико-санітарну частину СІЗО-1 Москви/лікарня при СІЗО «Матроська тиша».

У свою чергу, головний лікар 20-ї міськлікарні Андрій Крапівін повідомив: «З приводу пацієнтки Савченко можу повідомити, що вона була у нас всебічно обстежена із застосуванням високотехнологічних методів діагностики. У процесі проведення консиліуму підтверджено, що стан Савченко задовільний, у зв'язку з чим пацієнтка може знаходитися під спостереженням медиків СІЗО», — сказав він.

Loading...