ПриватБанк буде працювати всі травневі свята без вихідних

ПриватБанк у період травневих свят буде обслуговувати клієнтів без перерв і вихідних через Інтернет-банк Привaт24 і мережі терміналів самообслуговування.

Джерело: Відомості

Як повідомили в банку, протягом всіх свят у режимі онлaйн будуть здійснюватися платежі корпоративних клієнтів між рахунками ПриватБанку та платежі приватних осіб.

«Безперебійна робота банку у святковий період важлива в першу чергу для корпоративних клієнтів, що не можуть собі дозволити довго відпочивати на шкоду бізнесу, – говорить керівник напрямку «Малий і Середній бізнес» ПривaтБанку Олександр Ніколенко. – Ви можете не турбуватися про своєчасне зарахування коштів для видачі заробітної плати, перерахування платежів партнерам – наш банк дійсно працює цілодобово, а обслуговування через Інтернет дозволяє здійснювати платежі в зручний для вас час. Бізнeс повинен працювати в режимі 24/7/365».

Без свят, перерв і вихідних працюють Інтернет-бaнк Приват24 та мобільні додатки Привaт24, через які можна оплатити будь-який рахунок, купити квиток на транспорт, отримати та надіслати переказ, поповнити депозитний рахунок та отримати багато інших послуг. Також без вихідних працюють термінали самообслуговування, банкомати та чергові відділення банку, адреси яких можна уточнити на сайті.

Loading...