«Казаки» готові підключити 15 тисяч бойовиків, щоб привезти Януковича на Донбас

«Казаки» готові підключити 15 тисяч бойовиків, щоб привезти Януковича на Донбас

Російське козацтво заявило про свою готовність відправити в Україну 15 тисяч бійців для повернення на пост президента «легітимного» Віктора Януковича.

Джерело: Відомості

Про це заявив ватажок Союзу козачих військ Росії Віктор Ратієв, передає телеканал 24.

Він наголосив, що російські «казаки» є добровольцями на Донбасі і запевнив, що «Україна — це частина Росії, бо там теж є казаки».

«Сьогодні отамани України звернулися до мене по допомогу... оскільки на території України пройшов військовий переворот і законно обраний президент Янукович сьогодні перебуває на території Російської Федерації. Так ось, казаки України збираються повернути законно обраного президента в Україну. Ми, російські казаки, їм допоможемо», — сказав Ратієв.

Він також запевнив, що вже зараз «казаки» виганяють з Луганської і Донецької області «американських найманців», які прийшли до влади. За його словами, козаки готові відправити на Донбас 15 тисяч осіб на боротьбу з «американськими окупантами».

Як відомо, в лютому 2014 року Віктор Янукович втік до Росії. Наразі із вкрадених Януковичем грошей вдалося повернути 5 тисяч гривень.

Loading...