Терорист Гіркін заявив, що його нудить від оточення Путіна

Терорист Гіркін заявив, що його нудить від оточення Путіна

Гіркін заявив, що главі РФ треба було б міняти «команду».

Джерело: Відомості

Колишній самопроголошений «міністр оборони» терористичної організації «Донецька народна республіка» Ігор Гіркін (Стрєлков) заявив, що його знудило під час перегляду пропагандистського фільму «Президент» про російського лідера Володимира Путіна, повідомляють Патріоти України. 

Умовиводи Гіркіна опубліковані в співтоваристві терористів «Зведення від ополчення Новоросії» в соціальній мережі «ВКонтакте».

«Глибоке розчарування у мене особисто викликав «спецконтингент» осіб, які прославляли Путіна. Але (екс-прем’єр-міністр Росії Михайло) Касьянов і (глава Ощадбанку Росії Герман) Греф і деякі інші «соратники»… знудило. Напрошується сумний висновок: команду президент змінювати не збирається. А ті, кому дозволено хвалити, відповідно, можуть розраховувати на похвалу з боку «хваленого». Дуже сумно, що дана прерогатива надана майже виключно чиновникам і лібералам зі «старої гвардії», – зазначив Стрєлков.

Втім, на думку терориста, пропагандистський фільм створений якісно. «Відображені реальні досягнення (політики Путіна)», – заявив він. 

Loading...