Ольга Горбачова розповіла про труднощі у вихованні дітей

Ольга Горбачова розповіла про труднощі у вихованні дітей

Артистка радить жінкам завжди проявляти любов до дітей.

Джерело: Відомості

Українська співачка Ольга Горбачова, яка на своєму концерті вперше заспівала з донькою, розповіла про материнство. В новому випуску свого відеоблогу співачка поділилася своїм підходом у вихованні дітей, в якому немає місця загальновстановленим нормам на шкоду вільному розвитку дитини, передає ТСН. 

Ольга воліє сьогодні, в першу чергу, прислухатися до своїх внутрішніх інстинктів і потреб самої дитини. Бажаючи звернути увагу жінок на те, наскільки важливий для формування і самовідчуття майбутньої особистості постійний контакт матері з дитиною в перші роки життя дітей, Ольга щиро розповіла про деякі теперішні труднощі зі своєю старшою донькою.

Артистка вважає труднощі результатом недостатньої уваги і турботи в ранньому дитинстві. Для всіх сучасних жінок, які також свого часу втратили зі своїми дітьми важливі етапи, Ольга поділилася перевіреним рецептом:

«Жалість не може виправити помилки у вихованні дітей, виправити їх може тільки ще більший прояв любові. Якщо ви недодали ласки своїм дітям — ви можете заповнити це зараз!» — каже Горбачова.  

Loading...