Бойовикам у Горлівці виплатили премії, а в Калинівці сталася перестрілка через мародерів

Бойовикам у Горлівці виплатили премії, а в Калинівці сталася перестрілка через мародерів

У Горлівці бойовикам виплатили грошове утримання разом з премією. Раніше подібні премії виплачувалися перед участю у важких боях.

Джерело: Відомості

Про це у Фейсбуці повідомив координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук.

Фіксуються конфлікти між бойовиками в Калинівці. Кілька днів тому місцева «військова комендатура» затримала 4-х бойовиків з «армії ДНР» за мародерство. Три дні тому бойовики з того ж формування «ДНР» відбили заарештованих мародерів, в результаті перестрілки був застрелений представник «комендатури». У зв'язку з цим протягом останніх 3-х днів представники «комендатури» проводили впізнання нападників, в результаті чого виникла перестрілка (загинуло ще двоє бойовиків «ДНР» і 1 співробітник «комендатури»).

У Донецьку бойовики регулярно влаштовують «навчання» в житлових кварталах з використанням стрілецької зброї і гранатометів РПГ, що викликає різке неприйняття у місцевих жителів. У Київському районі Донецька відзначається зростання кількості артилерії бойовиків, розгорнутої в кварталах району.

Через обмеження в розподілі пального, введених командуванням терористів в Донецьку, розвідувальні групи бойовиків їздять «на завдання» в громадському транспорті.

Loading...