Вночі бійці АТО дали відсіч бойовикам біля Зайцевого на Донеччині

Вночі бійці АТО дали відсіч бойовикам біля Зайцевого на Донеччині

Бійці АТО зупинили групу нападників.

Джерело: Відомості

Упродовж минулого вечора і ночі бойовики на Донбасі 26 разів обстріляли позиції українських військових уздовж лінії розмежування. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє прес-центр АТО. 

Зокрема, на Донеччині найманці 5 разів відкривали вогонь із 120-мм мінометів біля Пісків. Обстрілів із 120-мм і 82-мм мінометів також зазнали опорні пункти поблизу Авдіївки, Зайцевого та Широкиного.

Крім того, бойовики знову відкривали вогонь із 122-мм артилерії в районі Авдіївки та Опитного, а неподалік Лозового, Луганського та Троїцького вели обстріли зі стрілецької зброї.

Близько опівночі поблизу Зайцевого відбулося бойове зіткнення українських військовослужбовців з диверсійно-розвідувальною групою противника. За 10 хвилин бою бійці АТО щільним вогнем зі стрілецької зброї зупинили групу нападників у складі близько 10 чоловік та змусили їх відійти.

На Луганщині найманці тричі обстріляли опорний пункт силовиків поблизу Щастя з 82-мм мінометів, а також із зенітної установки, автоматичних гранатометів і стрілецької зброї – в районі Станиці Луганської.

Також ввечері 29 квітня на Донеччині було зафіксовано прольоти 6 ворожих безпілотників. 

Loading...