Бойовик «ЛНР» втік від терористів і сам здався українським міліціонерам

У селищі Карбоніт співробітники ДАІ затримали бойовика «ЛНР». Про це повідомили у прес-службі ГУМВС в Луганській області.

Джерело: Відомості

Під час патрулювання вулиць біля блокпосту в селищі Карбоніт Попаснянського району правоохоронці затримали озброєного бойовика. При затриманні чоловік опору не чинив. За його словами, він сам шукав можливість здатися в полон українським правоохоронцям, оскільки втік від бойовиків. При перевірці у чоловіка були виявлені документи «ЛНР» і посвідчення стрілка «батальйону територіальної оборони «Брянка СРСР».

Встановлено, що затриманий — 32-річний житель Херсонської області. В лютому 2015 року звільнився з Брянківської ВТК, де відбував покарання за тяжкий злочин. Після звільнення він одразу потрапив до бойовиків. При першому ж можливому випадку, скориставшись ситуацією, чоловік втік. У затриманого вилучено нарізну зброю «Карабін СКС» калібру 7,62 і 42 патрони до нього. Слідством відкрито кримінальне провадження за статтею 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Loading...