На Волині розширено мережу платіжних терміналів

На Волині розширено мережу платіжних терміналів

З початку 2015 року ПриватБанк на Волині значно розширив свою еквайрингову мережу, яка на сьогоднішній день налічує 2806 терміналів у торгово-сервісних підприємствах Луцька та області.

Джерело: Відомості

Значне зростання популярності безготівкового розрахунку супроводжується встановленням POS-терминалів ПриватБанку у торгово-сервісних мережах Волині, адже зручність при розрахунку та безпека — це безперечні аргументи що відзначили для себе волиняни.

«У Луцьку та області безготівковий розрахунок картками вже став популярніший за розрахунок готівкою, така тенденція щодо розрахунків спостерігається у всіх містах України, — говорить керівник напрямку Еквайринг Північно-Західного РУ ПриватБанку Володимир Галело. — Запропоновані нашою фінансовою установою технологічні інновації у розрахунках (PayPass, сервіси для мобільних телефонів), сподіваюсь, також швидко завоюють наших клієнтів».

Щоденно через мережу POS-терміналів ПриватБанку на Волині оплачують покупки понад 70 тис. осіб, з яких клієнти ПриватБанку складають 60%.

Довідка: Еквайринг — це можливість приймати до оплати платіжні карти в торгово-сервісних підприємствах. ПриватБанк встановлює обладнання, яке дає можливість торгово-сервісному підприємству приймати до оплати платіжні карти і уникнути розрахунку готівкою. Така форма розрахунку зручна як підприємству (зниження ризиків виникнення фінансових втрат і помилок персоналу, скорочення витрат на інкасацію), так і клієнтові, який може вибрати зручний для нього спосіб оплати і не носити з собою всю суму готівкою. До того ж, при оплаті по карті не має значення в якій валюті відкрита карта - конвертація відбувається автоматично. 

Loading...