Дорожники пообіцяли до 1 червня відремонтувати понад 1 млн кв. м автодоріг

Служби автомобільних доріг в областях посилять темпи виконання робіт з ліквідації ямковості та контроль якості ремонтів, що проводяться. Про це повідомили у прес-службі Укравтодору.

Джерело: Відомості

«На сьогодні залишок ямковості на автомобільних дорогах загального користування державного значення сягає 1,35 млн кв.м. Для того щоб усунути зазначений обсяг дефектів дорожнього покриття до 1 червня, дорожники в областях щодня мають ліквідовувати не менше 60 тис. кв.м», — зазначив голова Укравтодору С.Підгайний.

За результатами моніторингу, проведеного за дорученням Укравтодору ДП Дорцентр в 22 областях України, виявлено незадовільний стан якості ремонту доріг в Дніпропетровській, Одеській, Рівненській і Тернопільській областях.

Нагадаємо, від початку 2015 року загальна площа автомобільних доріг загального користування державного значення, уражена ямковістю, становила 2,6 млн. кв. м.

Станом на кінець квітня дорожніми підприємствами та організаціями ліквідовано понад 1,1 млн кв. м деформацій дорожнього покриття, зокрема 876 тис. кв. м на автомобільних дорогах державного значення.

Loading...