ПриватБанк починає виплати компенсацій вкладникам ПАТ «Імексбанк»

ПриватБанк починає виплати компенсацій вкладникам ПАТ «Імексбанк»

З 28 квітня ПриватБанк починає виплати коштів вкладникам ІМЕКСБАНКу за договорами, строк дії яких закінчився до 27 січня 2015 року включно, а також за договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки).

Джерело: Відомості

Як повідомила прес-служба банку, для отримання компенсації достатньо пред’явити паспорт. Максимальний розмір гарантованої до відшкодування суми за вкладами фізичних осіб ліквідованих банків, включаючи проценти, становить 200 тис. грн.

У відділеннях ПриватБанку вкладники ПАТ «ІМЕКСБАНК» зможуть отримати свої кошти готівкою або зарахувати їх на пластикову картку. Обмеження на видачу готівки в розмірі 150 тис. грн на день, установлені НБУ, не поширюються на виплати відшкодувань ФГВФО. Окрім того, клієнти ПАТ «ІМЕКСБАНК» зможуть взяти участь в акції «Депозити травня без податків».

«Якщо в період акції оформити в ПриватБанку новий вклад у будь-якій валюті, банк сам заплатить за вкладника податок з нарахованих процентів за цим депозитом. Реальний дохід буде на 27% вищим, ніж за депозитом, що буде оформлено в інший період, – зазначає Перший Заступник Голови Правління ПриватБанку Олег Гороховський. – В акції беруть участь усі розміщені та продовжені в цей період вклади, один клієнт може оформити скільки завгодно вкладів, і всі вони будуть брати участь в акції».

Більшість відділень ПриватБанку обслуговують клієнтів і в суботу. Детальну інформацію про порядок виплат коштів вкладникам ПАТ «ІМЕКСБАНК» можна отримати на сайті Фонду гарантування вкладів фізичних осіб або зателефонувавши на номер 3700.

ПриватБанк став найбільшим учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб за підсумками 2014 року, перерахувавши до нього 938,5 млн грн.

Loading...