Півсотні волинських лісівників вирушили на східні рубежі України

Півсотні волинських лісівників вирушили на східні рубежі України

До будівельної бригади, а це понад півсотні працівників, увійшли представники усіх лісгоспів: лісничі, майстри лісу, робітники.

Джерело: Відомості

У вівторок 28 квітня волинські лісівники вирушили в Маріуполь для спорудження фортифікаційних укріплень рамках проекту «Стіна», розповіли у прес-службі Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Працівникам лісу поставлено завдання збудувати перший ешелон оборонних фортифікаційних споруд. Лісоматеріали було відправлено напередодні залізничним транспортом. Натомість усе необхідне для будівельних робіт: дизель-генератор, лопати, дроти тощо — лісівники вантажним транспортом везуть з собою. До будівельної бригади, а це понад півсотні працівників, увійшли представники усіх лісгоспів: лісничі, майстри лісу, робітники.

«Бережіть себе і своїх товаришів, усе необхідне для будівництва вам надано. На місці прибуття вас зустріне начальник Волинського лісоуправління Василь Мазурик, який вже там», — звернувся до присутніх перший заступник начальника ВОУЛМГ Сергій Шеремета.

Освятив та благословив бригаду-лісівників у неблизьку дорогу на Схід України настоятель храму преподобного Іова Почаївського УПЦ Київського Патріархату отець Олександр.

«Прошу відповідально віднестися до будівництво укріпних споруд, адже вони перш за все слугують для оборони військових, але й можуть спасти життя бійцям», — наголосив отець Олександр.

Прийшли провести працівників лісу й їх колег, близькі друзі та рідні. При прибутті на місце волиняни приступлять до будівництва інженерних військових споруд.

Нагадаємо, що під час третього пленарного засідання 34 сесії Волинської обласної ради шостого скликання, майже одностайно депутати облради ухвалили програму підтримки воєнізованих формувань і матеріально-технічного забезпечення будівництва фортифікаційних споруд. 

Loading...