На Миколаївщині судитимуть міліціонера, через якого в аварії загинули 4 людини

Слідчий відділ прокуратури Миколаївської області завершив досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом ДТП, вчиненої працівником міліції, внаслідок якої загинуло чотири людини.

Джерело: Відомості

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Миколаївської області.

«27 квітня обвинувальний акт у кримінальному провадженні за обвинуваченням міліціонера у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель кількох людей) КК України направлено до Арбузинського районного суду для розгляду по суті», — зазначили у прес-службі.

Повідомляється, що обвинувачений перебуває під вартою.

Нагадаємо, 8 листопада 2014 року інспектор патрульної служби ВПС Южноукраїнського МВ УМВС України в Миколаївській області, перебуваючи за кермом автомобіля КІА CLARUS у стані алкогольного сп’яніння, рухаючись по автодорозі Арбузинка – Єланець - Нова Одеса допустив перевищення швидкості та виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з автомобілем ВАЗ-21093.

Внаслідок ДТП загинули чотири людини — три пасажири автомобіля КІА CLARUS, серед яких 12-річна дівчина, пасажирка автомобіля ВАЗ-21093 від отриманих травм померла у лікарні. Водій ВАЗ-21093 отримав тілесні ушкодження середнього ступеню тяжкості.

Loading...