Біля Новоазовська помітили групу з 400 російських найманців

Біля Новоазовська помітили групу з 400 російських найманців

Триває процес перекидання на Донбас підрозділів ЗС РФ, повідомив координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук.

Джерело: Відомості

Зокрема, зафіксоване перекидання через кордон з території Росії в районі Амвросіївки у бік Старобешевого мотострілецького підрозділу ЗС РФ, посиленого танковим підрозділом. У складі підрозділів — 16 ББМ, а також 8 одиниць танків, 6 вантажівок і спецавтомобілів. Відзначається також наявність у складі колони двох установок «Стріла-10М», 2-х одиниць БРДМ і 1 БТР-60ПБ.

У районі Новотошковки відзначається діяльність двох мобільних вогневих груп противника з бронетехнікою. Дані групи періодично ведуть обстріли позицій українських військ як в районі Новотошковки і блокпоста №29, так і в районі н.п.Кримське. У складі даних груп терористів всього 5 танків і до 10 одиниць ББМ, а також міномети й станкові гранатомети на вантажному автотранспорті.

У районі Новоазовська тактична група російсько-терористичних військ (всього близько 350-400 чол) висунулася безпосередньо до переднього краю. Відзначається наявність у складі групи порядку 20 од. бронетехніки (з них 6 одиниць — танки) та значної кількості автотранспорту (всього близько 30 од. автотранспорту від критих армійських вантажівок, до цивільних джипів). Відзначається перекидання через Тельманове на посилення даної групи 4-х БТР. Мінімум один вогневий підрозділ 122-мм гармат-гаубиць Д-30 і як мінімум 4 установки РСЗВ зі складу зосередженої на приморському напрямку артилерії терористів працюють в інтересах цієї групи.

Loading...