«Площа нестабільності» в Україні становить 7% її території

Україні вдалося довести «площу нестабільності» до 7% її території, включаючи Крим.

Джерело: Відомості

Про це під час Міжнародної конференції на підтримку України сказав президент України Петро Порошенко, передає прес-служба глави держави.

Говорячи про потенціал України, Порошенко наголосив, що сьогодні Україна є одним з найперспективніших місць для інвестицій.

«Хоча ми маємо справу з військовою агресією на сході, нам вдалося довести площу нестабільності до 7% території України, включаючи Крим. І нам вдається тримати ситуацію під контролем», — сказав президент.

З його слів, незважаючи на те, що Україна, як і раніше, перебуває під загрозою війни, українська сторона сповнена рішучості зробити прорив і рухатися до своєї мети.

«Деолігархізація, демонополізація, дерегулювання і децентралізація, а також боротьба з корупцією є основними можливостями для наших реформ», — сказав глава держави.

Він також додав, що мета полягає в тому, щоб побудувати і забезпечити незворотність системи, яка гарантує демократію, права і свободи людини, політичну систему, яка дотримується стандартів європейської політичної культури.

Loading...