Даша Астаф’єва готується видати книгу зі своїми віршами

Даша Астаф’єва готується видати книгу зі своїми віршами

Учасниця колективу NIKITA розповіла про те, які пише вірші.

Джерело: Відомості

Даша Астаф'єва обожнює зніматися оголеною, за що періодично отримує порцію неоднозначних, іноді навіть негативних, коментарів від громадськості, яка звинувачує її в тому, що зараз не час для такого. Але насправді, за цим всім багато хто не помічає інші грані артистки, пише «Ивона».

Вже майже рік Даша викладає в своїх блогах не тільки фотографії в стилі «ню», а й власні вірші, на які чомусь звертають увагу в рази менше, ніж на її груди.

«Вірші я почала писати в минулому році, — коментує Даша. — Їх рядки — це слова, які вимовляє мій внутрішній голос. Дуже часто, коли, наприклад, засинаю, чітко чую якісь фрази. Якщо є сили, прокидаюся і відразу ж записую їх. Чесно кажучи, вже навіть завела зошит, де є все, що написала за цей час. Надихає мене те, про що думаю, що бачу... Ніхто не знає, з яких приводів я переживаю, а це має якось виходити назовні. Свою творчість я часто спочатку показую мамі чи подрузі, щоб дізнатися, чи буде людям зрозуміло, про що це. А то мені часом здається, що це якась чужа мова».

У найближчому майбутньому дівчина планує випустити книгу зі своєю поезією і автобіографічними розповідями.

Loading...