Наталя Могилевська публічно поцілувалася з Іриною Білик

Наталя Могилевська публічно поцілувалася з Іриною Білик

На концерті Ірини Білик Наталя Могилевська прямо на сцені поцілувала артистку в губи і зізналася їй у коханні. Поцілунок співачок став однією з сенсацій вечора.

Джерело: Відомості

З грандіозним аншлагом пройшов ювілейний концерт примадонни української естради Ірини Білик «Про любов ...». Квитки на шоу закінчилися в касах ще напередодні, а перед концертом їх можна було купити тільки втридорога.

Під час концерту Білик читала свої вірші, виконувала пісні, як з нового альбому «Світанок» і хіти різних років. Зірку прийшли підтримати численні колеги по сцені і друзі артистки, серед яких — співачки Оля Полякова, Наталія Валевська та Ассія Ахат, співак Павло Зібров з сім'єю, продюсер Олексій Дівєєв-Церковний, хореограф Дмитро Коляденко, кліпмейкер Олена Вінярська, телеведучий Юрій Горбунов, поет Юрій Рибчинський, екс-продюсер зірки Юрій Нікітін. У директорській ложі був помічений Андрій Данилко. На сцені також зоряний склад: Віталій Козловський, Наталя Могилевська, Гарік Кричевський, близький друг Білик відомий режисер і стиліст Аслан Ахмадов, Петя Чорний, група «Авіатор», співачка М'ята і Наталія Морозова, діджей Мішуков, Потап і Настя.

Дует з Наталею Могилевською став найбільш несподіваним номером у концерті. Довгий час публіка приписувала двом зіркам ворожнечу і раптом артистки заспівали дуетом. Дві королеви: чорна і біла — гордо сиділи на тронах, виконуючи хіт Білик «Одинокая», а у фіналі злилися в пристрасному поцілунку. «Чоловіки приходять і йдуть, а вона залишається!» — зізналася в любові Білик Наталія Могилевська.

Данину пам'яті Білик віддала своєму давньому другові Кузьмі Скрябіну, який загинув у лютому в автокатастрофі. Ірина відшукала запис одного з останніх живих виступів Кузьми і дуетом виконала їх легендарний хіт «Мовчати». На величезному екрані демонструвалися ексклюзивні фото з особистого архіву співака. Зал слухав пісню стоячи, багато хто не міг стримати сліз.

Букетів та подарунків зірці піднесли стільки, що для того щоб вивезти їх з палацу «Україна» знадобилося 3 авто. Публіка довго не відпускала зірку, на біс Ірина разом зі своїми зірковими друзями та гостями виконала «Мы будем вместе!». А вже на осінь Білик готує нове грандіозне шоу.

Loading...