На фестивалі в Одесі розстріляли чоловіка

За словами свідків, спочатку постраждалого молодика побили у туалеті.

Джерело: Відомості

У неділю, 26 квітня, ввечері у центрі Одеси сталася бійка із стріляниною. Про це повідомили у прес-службі Одеського міського відділу міліції. 

Правоохоронці встановили, що між двома компаніями стався конфлікт, у ході якого у 26-річного чоловіка кілька разів вистрілили з травматичного зброї.

Молодик був госпіталізований із чотирма пораненнями, а на місці події міліція виявила травматичний пістолет «Форт-12» із трьома гільзами від нього.

Водночас місцеві ЗМІ з посиланням на свідка інциденту одеситку Ганну Осипчук наголошують, що конфлікт почався на території проведення гастрономічного фестивалю «Цимес-маркет». Зокрема, очевидець написала на сторінці Facebook, що спочатку п'ятеро невідомих побили чоловіка в туалеті.

«Коли ми вийшли з ярмарку, зробивши пару кроків убік, ті, з якими «все владнали», ну там ще на ринку, охорона, яка пояснила їм начебто, як треба поводитися і що треба поважати людей у принципі, — просто підбігли, запшикали всім в обличчя перцевим газом, а в хлопця три рази вистрілили. Просто так, в упор... Вони ж все зрозуміли... І понеслося... Крики, зойки, сльози, кров...» — зазначила вона і додала, що, почувши крики, на вулицю вибігли багато гостей фестивалю, але замість того, щоб допомогти пораненому, більшість лише фотографували на телефон.

Пізніше стало відомо, що постраждалого прооперували, він живий. Нападників розшукує міліція. 

Loading...