Оля Полякова зняла новий кліп у Єгипті

Оля Полякова зняла новий кліп у Єгипті

Суперблондинка Оля Полякова презентує новий кліп на пісню «Любовь-морковь», зйомки якого проходили в Єгипті. Відео, створене в кризовий час, далося співачці не просто і навіть зі скандалами.

Джерело: Відомості

В інтерв'ю Viva.ua Оля Полякова розповіла, як на знімальному майданчику вона скандалила з режисером відео Оленою Вінярською, хто знявся в кліпі і чи вдалося їй відпочити на березі Червоного моря.

Полякова розповіла, що у новому відео за основу взято морську тематику, але знятий він за мотивами народних казок: «У моїй творчості завжди є місце помаху чарівної палички, казковим героям і небилицям. Добро в них завжди перемагає зло».

«Так вийшло, що кращі мої і свої відео знімає саме Вінярська, — розповідає співачка. — Я люблю лізти в усі процеси і завжди точно знаю, чого хочу. Так що зазвичай я приходжу і ставлю перед знімальною командою конкретне завдання, після чого ми з Оленою сваримося і сперечаємося, але ми знайомі дуже давно, вона точно знає мої уподобання і мою любов до творчих експериментів. Це не схоже на класичні взаємовідносини замовника і режисера, коли один говорить, що робити, а другий слухняно виконує — в наших суперечках завжди народжується істина. У Єгипті у нас було три знімальні дні і всі три дні ми безбожно лаялися! Але результат — бомба».

«З Києва ми взяли тільки двох дівчат, інших збирали по готелях — танцівниць, аніматорів, — розповідає суперблондинка. — Була дівчина з Хорватії, дівчинки з Індії, Пакистану, і жодної росіянки чи українки. Було складно, тому що жодна не підходила під наш ріст. Але найбільше страждала індуска — вона ледве сягала кромки басейну і кричала «вері олодно». Березень місяць в Єгипті абсолютно не сезон, басейн не підігрівається, вода холодна».

Loading...