Чеботар каже, що ніхто у Фінляндії його не затримував

Заступник міністра внутрішніх справ – керівник апарату МВС Сергій Чеботар простував інформацію про своє затримання у Фінляндії. Про це повідомили у прес-службі МВС.

Джерело: Відомості

«В окремих ЗМІ була поширена інформація про те, що начебто правоохоронні структури Фінляндії затримали заступника Міністра внутрішніх справ України Сергія Чеботаря.

Сам заступник глави Міністерства внутрішніх справ України Сергій Чеботар заявив, що ця інформація є неправдивою», — йдеться у повідомленні.

Як зазначили у прес-службі, на даний час він перебуває у короткостроковій відпустці, а після її закінчення з’явиться на робочому місці.

Чеботар зазначив, що подібні «інформаційні атаки» здійснюються для того, щоб дискредитувати як його особисто, так і МВС в цілому.

Нагадаємо, у ЗМІ з'явилася інформація про те, що заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Чеботар був затриманий спецслужбами Фінляндії під час транзитного перельоту з Відня.

У Фінляндії у Сергія Чеботаря була пересадка на рейс з Австрії до однієї з країн Прибалтики. Переліт замміністра нібито здійснював під чужим ім'ям і з паспортом іншої держави.

Loading...