Опубліковано відео, як роздають гроші мітингувальникам-«шахтарям»

Гроші виплачували представники «Опозиційного блоку», стверджує автор відео.

Джерело: Відомості

У мережі опублікували відео, на якому видно, як роздають гроші «шахтарям», які прийшли на мітинг під Верховну Раду в четвер. За словами автора відео, Володимира Тищенко, гроші виплачували представники «Опозиційного блоку» 23 квітня після обіду, передає ZN.UA. 

«Після пікету проплачені мітингувальники спустилися по вулиці Ольгинській на площу Івана Франка, де з ними розрахувалися», — написав він.

Більшість мітингувальників були кияни, «оскільки в черзі на отримання коштів скаржилися, що ще не знають, як будуть добиратися додому», відзначає автор. Також Тищенко зазначає, гроші видавали зазначеним у списках людям, що привели на акцію 5 чоловік.

Вранці 22 квітня більше тисячі шахтарів прорвалися через охорону на вулиці Банковій біля адміністрації президента і впритул підійшли до будівлі. Потім вони пішли до Верховної Ради та Кабміну. Група парламентерів відвідала АП і будівлю уряду.

Під будівлею Міненерго на Хрещатику встановили намет, поруч поставили «люстраційну» вагонетку.

Ряд ЗМІ та журналістів критично сприйняли дану акцію. За їх інформацією, шахтарів організовано доставили в Київ і оплатили їм участь в акції. 

Loading...