Катерина Бужинська готується знову стати мамою

Катерина Бужинська готується знову стати мамою

До річниці свого весілля співачка Катерина Бужинська вирішила розповісти про стосунки з чоловіком Дмитром, плани на майбутнє та знялася з коханим у романтичній фотосесії.

Джерело: Відомості

Вже наступного року Катя хоче вдруге народити. А поки вона готується до концертів у Європі та Америці. Про це вона розповіла журналу «Viva!».

Кажучи про свій нинішній шлюб з болгарином Дмитром Стойчевим, Бужинська розповіла, які якості шукала у чоловіках і нарешті знайшла.

«Вірність, порядність, харизму, почуття гумору. Ми багато в чому з ним схожі, розуміємо один одного без слів і відчуваємо на відстані. У розлуці буваємо рідко, Діма намагається не залишати мене одну, на гастролі їдемо разом і навіть на сцені ми разом, він уже й співає разом зі мною», — з посмішкою зазначила співачка.

Однак, як і кожна жінка, Бужинська все одно намагається у дечому змінити Дмитра. «Діма дуже емоційний і темпераментний. Іноді прошу його бути більш стриманим», — зізналася білявка.

Катя також розповіла, що спочатку чоловік ревнував її.

«Перший час Діма ревно ставився до того, що на мене дивляться чоловіки в залі, коли я на сцені, шанувальники обдаровують компліментами. Але з часом зрозумів, що це, як мовиться, витрати професії, і що я йому вірна й віддана. А телефони не перевіряємо, навіщо? Головне у стосунках — довіра. Це важливо», — зазначила співачка.

З дочкою Бужинської у Дмитра теж гарні стосунки. «Оленка називає Діму на болгарський манер: «Татенце Мітенце» (татуньо Дімочка) (сміється). Стосунки хороші, Діма з дитиною разом люблять пекти пироги і займатися математикою. А всі разом ми співаємо пісні з мого репертуару», — потішилася Катерина.

Що ж до поповнення родини, то Катя готова народити вже наступного року. «Дитинку дуже хочемо, сподіваємося на поповнення в наступному році. А поки готуємося до туру по Європі, плануємо концерти в Америці», — розповіла артистка.

Наостанок Бужинська похвалилася своїм щастям:

«Зараз я щаслива жінка щогодини, щохвилини. Моє щастя в любові і сім'ї. В успішних концертах, вдячних глядачів. Я радію кожному дню, чого і всім бажаю».

Loading...