Слідчим дозволили провести обшук у квартирі загиблого Калашникова

У прес-службі МВС Києва підтвердили обшук у квартирі екс-нардепа від Партії регіонів, голови Загальновійськового союзу України Олега Калашникова та наголосили, що мають постанову суду на обшук.

Джерело: Відомості

Про це повідомила прес-секретар ГУ МВС Києва Юлія Мусташ, пише УНН.

За її словами, обшук відбувається у рамках кримінального провадження про вбивство Калашникова.

«Наразі я можу сказати, що у рамках кримінального провадження за фактом умисного вбивства проходить обшук. Слідчі мають постанову суду», — пояснила Мусташ.

Нагадаємо, у Києві 15 квітня був розстріляний у під’їзді власного дому колишній депутат Верховної Ради від Партії регіонів Олег Калашников. Кримінальне провадження відкрито за статтею «умисне вбивство».

Керівник ГУ СБУ Василь Вовк розповів, що в день вбивства Калашникова в автомобілі його рідного брата було знайдено 6 млн грн. Зокрема, за словами Вовка, в день вбивства Калашникова його рідний брат потрапив в ДТП. Представник СБУ наголосив, що у будь-якій ситуації є людина, яка відповідає за гроші.

Однак, речник МВС Київщини Микола Жукович наголосив, що 15 квітня та протягом цілого квітня у Київській області не було дорожньо-транспортної пригоди, в якій загинув брат Калашникова Володимир. Також він наголосив, що не було ніякого ДТП, де правоохоронці знайшли б шість мільйонів гривень. 

Loading...