Волиняни щомісяця здійснюють мільйон операцій в терміналах ПриватБанку

Сьогодні в терміналах самообслуговування ПриватБанку для клієнтів надана можливість здійснення великої кількості операцій — від оплати комунальних послуг до прийняття готівки великими сумами (пачками) для обслуговування малого бізнесу.

Джерело: Відомості

Статистика свідчить: тільки по Волинській області у місяць через термінали самообслуговування ПриватБанку здійснюється 1млн. операцій на суму, яка дорівнює 700 млн. грн. Лише в одному ТСО проходить 1400 операцій на суму 990 000 грн. щомісячно.

«У будь-якому нашому терміналі самообслуговування можна оплатити комунальні рахунки, поповнити телефон або власний депозит, здійснити переказ або купити квиток у кіно, на футбол чи транспорт за допомогою картки будь-якого банку, — говорить директор Північно-Західного РУ ПриватБанку Андрій Якимів. — Розрахунок картками — це зручний та швидкий сервіс не тільки для клієнтів нашого банку, а й для клієнтів будь-яких українських та іноземних банків».

Мережа терміналів самообслуговування ПриватБанку досить широка. Як повідомляє прес-служба банку, у Луцьку та Волинській області їх налічується 315 одиниць.

«Електронними банками» є можливість скористатися не тільки у відділеннях ПриватБанку, вони вдало експлуатуються клієнтами у магазинах, розважальних центрах Луцька, ВУЗах та державних установах області.

Детальну інформацію можна отримати на офіційному сайті ПриватБанку. 

Loading...