Настя Каменських поділилася секретами фантастичного схуднення

Настя Каменських поділилася секретами фантастичного схуднення

Половинка дуету «Потап і Настя» продовжує боротьбу із зайвими кілограмами. Настя Каменських схудла і завела спортивний блог в Інстаграмі, щоб регулярно ділитися з шанувальниками секретами краси.

Джерело: Відомості

Після прем'єри відеокліпу Потапа і Насті «Бумдіггібай» тільки ледачий не звернув увагу на оновлену фігуру Насті Каменських. Співачка помітно схудла, і на цей раз це не результат тимчасової дієти, а свідома зміна способу життя, розповідає Viva.

Нещодавно Настя Каменських вирішила завести спортивний блог в Інстаграмі, де публікує фотографії під час занять у спортзалі і розповідає про секрети схуднення.

«Я почала вести свій спортивний щоденник, щоб знайти своїх однодумців і підтримку. Удосконалення себе — це найцікавіше заняття. Допоможіть мені зробити цей світ не тільки красивішим, але і легшим!» — пише Каменських в Інстаграмі.

«У мене проблеми із зайвою вагою. Я знайшла і видалила причину свого неосяжного апетиту і тепер працюю над собою, — ділиться співачка. — Я хочу зізнатися. З дитинства ненавиділа спорт. Уроки фізкультури мене лякали більше, ніж фільми з Фредді Крюгером;) Я вважала, що в житті можна обійтися і без спорту. Але ... не можна! Перші 10 хвилин на біговій доріжці здавалися мені вічністю, але я не здавалася. Мені потрібно було влізти у вечірню сукню і думка про це допомогла мені пробігти вже 20 хвилин. Коли я зважилася подолати півгодинний бар'єр, я думала тільки про свою заповітну мрію. Поставте собі чітку мету. Це має бути не просто цифра на вагах, а те, заради чого ви хочете змінитися. Це може бути заради здоров'я, заради коханих людей або нових кар'єрних можливостей».

Щодня Настя сама готує собі їжу на сніданок, обід і вечерю: «Це займає вранці приблизно півтори години. Якщо чесно, дієта це дорого і клопітно, зате шикарний результат».

На сніданок Каменських регулярно їсть вівсяну кашу. Красуня геть відмовилася від солодкого і мучного:

«Вже 2 місяці я їм вівсянку на сніданок. Беру 50 гр пластівців, варю на воді без солі і цукру. Потім в саму кашу натираю половинку зеленого яблука і кидаю 5 горіхів мигдалю.

Найголовніше в спортивній дієті (тобто правильній дієті) — це режим. Весь секрет у тому, щоб харчуватися регулярно і в один і той же час.

Я не купую продукти, від яких гладшаю. У мене вдома ви не знайдете хліба, цукерок, сосисок, консервів, різної гидоти, яку гризуть сидячи біля телевізора і т.д.

Не тягніть додому шкідливу їжу! Ви ж знаєте, як це буває. Береш смаколики для гостей, на всяк випадок ... і в той же вечір воно потрапляє до тебе в шлунок».

Loading...