У нічному клубі Херсона п’яні міліціонери побили відвідувача

15 квітня, у Херсоні правоохоронці у стані алкогольного сп’яніння влаштували бійку в одному з місцевих нічних клубів.

Джерело: Відомості

Унаслідок сутички тоді до лікарні потрапив відвідувач закладу, який зайшов пограти у більярд. Костянтин Котанов опинився в лікарняному ліжку з численними гематомами та струсом мозку. Утім розголосу скандал набув лише тоді, коли відео потрапило до інтернет-мережі, розповідає 5 канал.

Нині ж справою зацікавилася прокуратура. Якщо провину правоохоронців доведуть у суді, їм загрожує до 8-ми років ув'язнення.

Як повідомляється, бійка у херсонському клубі спалахнула близько тижня тому. Правоохоронці у тому закладі святкували своє професійне свято. Хто спричинив конфлікт, в адміністрації закладу не зазначають. Проте конфлікт у розважальному клубі зафіксувала камера спостереження. На відео видно, що міліціонери б'ють відвідувача, а потім власника клубу, який намагався зупинити сутичку.

У міліції ж ситуацію коментувати відмовилися. Лише повідомили, що проводять службове розслідування. Водночас, на сайті обласного управління з'явилося повідомлення, що двох працівників Суворовського райвідділу міліції звільнили.

Loading...