На сили АТО напали в районі міста Щастя

Бойовики активізувалися поблизу населеного пункту Щастя неподалік від Луганська, протягом доби атакували позиції сил АТО в цьому районі, використовуючи протитанковий ракетний комплекс і снайперську зброю.

Джерело: Відомості

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив керівник групи ІС Дмитро Тимчук.

«Відзначається активізація формувань російсько-терористичних військ на північ Луганська, в районі Щастя. Протягом доби кілька груп бойовиків, у взаємодії, використовуючи ПТРК і снайперську зброю, атакували передові позиції українських військ, зблизившись і ведучи прицільний вогонь із зазначеного озброєння. Одночасно з цим, прикриваючи висунення своїх вогневих груп на дальність ефективного вогню, працювали міномети і АГС терористів. Вогнем зі стрілецької зброї сили АТО відбили атаки», — йдеться у повідомленні.

Також він зазначив, що на напрямку Станиці Луганської терористи розгорнули свіжий піхотний підрозділ з 80-90 осіб, проводячи ротацію своїх підрозділів. «Більша частина «змінюваних» підрозділів перекидається в Луганськ», — уточнив він.

«Відзначено перегруповання бойової техніки. Бойовики інтенсивно обладнають нові вогневі позиції на передньому краї і дрібними партіями по 2-3 одиниці. Переважно в темний час доби перекидають на них бронетехніку», — зазначив Тимчук. 

Loading...