Хайден Панеттьєрі з’явилася на публіці з обручкою

Хайден Панеттьєрі з’явилася на публіці з обручкою

Кохана Володимира Кличка Хайден Панеттьєрі вперше після пологів з’явилася в ефірі популярного американського телешоу «Доброго ранку, Америка!», де була помічена з обручкою.

Джерело: Відомості

Зірка популярного американського телесеріалу «Нешвілл» Хайден Панеттьєрі лише ненадовго відклала кар'єру заради материнства, і незабаром після народження дочки повернулася до звичайного графіка, передає Viva.

Нещодавно дружина Володимира Кличка з'явилася в ефірі телешоу «Доброго ранку, Америка!» і порадувала шанувальників стильним вбранням.

Для появи на публіці Хайден вибрала класичний костюм рожевого кольору, блузу на тон насичену, а також бежеві туфлі. Варто відзначити, що вбрання стало неймовірно вдалим для білявої красуні Панеттьєрі.

Від очей папараці не сховалося й те, що на телешоу Хайден з'явилася з обручкою на безіменному пальці. Чи означає це, що голлівудська зірка і український боксер таємно узаконили свої стосунки? На це питання можуть відповісти лише самі закохані, однак, Володимир неодноразово говорив про те, що весілля не відбудеться доти, поки в Україні настільки напружена політична ситуація. 

Loading...