У Росії голодують будівельники космодрому

У Росії голодують будівельники космодрому

Робітники скаржаться на невиплату зарплат.

Джерело: Відомості

У Росії 20 співробітників компанії «Будіндустрія-С», задіяних у будівництві космодрому «Східний» в Амурській області, оголосили безстрокове голодування через невиплату зарплат. За словами будівельників, засобів до існування у них немає, передає ТСН.

«Працівники харчуються за талонами, які виділили в борг однієї з будівельних фірм. Проживання в гуртожитку також здійснюється в борг. Сім'ї працівників перебувають у скрутному становищі. Виїхати після закінчення вахти робітники не можуть через відсутність коштів», — йдеться в заяві будівельників.

Робітники зазначають, що наразі загальна заборгованість із зарплати становить 16 132 000 рублів. Голодування, за словами робітників, триватиме, поки не буде погашена заборгованість перед кожним робітником, який підписав цю заяву.

Слід зазначити, що будівельники космодрому неодноразово оголошували голодування через невиплату зарплат. Щоб звернути увагу російської влади до проблеми, їм навіть довелося написати послання президенту РФ Володимиру Путіну на дахах помешкань. 

Loading...