Філіп Кіркоров уперше показав своїх дітей

Філіп Кіркоров уперше показав своїх дітей

Російський артист Філіп Кіркоров відкрив двері свого будинку для журналістів.

Джерело: Відомості

Популярний російський виконавець Філіп Кіркоров відкрив двері свого будинку для журналістів програми Говоримо і показуємо на телеканалі НТВ. Поп-король естрадної музики вперше показав своїх дітей — доньку Аллу-Вікторію і сина Мартіна, а також розповів про їхнє виховання, передає «Ивона».

Філіп Кіркоров вирішив більше не приховувати своїх дітей від громадськості і показати, як і де він живе з трирічною донькою Аллою-Вікторією і дворічним Мартіном. Артист зізнався, що намагається весь свій вільний час проводити з дітьми і любить сам піклуватися про них.

Алла-Вікторія і Мартін похвалилися журналістам подарунками, якими їх балує Філіп. Серед подарованих іграшок виявилося також піаніно. Під час зйомок програми Кіркоров показав, як сильно любить свою дочку і сина — він постійно з ними грався, розмовляв, приділяв увагу і стежив за тим, щоб вони тепло одяглися на вулицю.

Російський артист розповів про те, що Алла-Вікторія любить співати, а Мартін, як і всі хлопчики, захоплюється машинками, яких у нього є ціла колекція.

Loading...