ЗМІ: У Москві у серйозну аварію потрапив Володимир Сівкович

ЗМІ: У Москві у серйозну аварію потрапив Володимир Сівкович

За даними ЗМІ, зараз він перебуває в реанімації в одній з московських лікарень.

Джерело: Відомості

Екс-заступник секретаря Ради національної безпеки України Володимир Сівкович потрапив у серйозну ДТП в Москві, повідомляє ТСН.

Аварія сталася ще в понеділок, 20 квітня. В машину, на пасажирському сидінні якої знаходився Сівкович, врізався інший автомобіль. В результаті ДТП український політик-втікач отримав серйозні травми, зокрема перелом хребця.

За даними ЗМІ, зараз він перебуває в реанімації в одній з московських лікарень.

Володимир Сівкович з 11 березня до 13 жовтня 2010 року обіймав посаду віце-прем'єра, відповідав за силовий блок в уряді Миколи Азарова. Потім він став заступником Секретаря Ради національної безпеки і оборони України.

Сівковича, разом з екс-головою КМДА Олександром Поповим, керівником київської міліції Володимиром Коряк і рядом інших службовців звинуватили в причетності в розгоні студентського Євромайдану в ніч на 30 листопада 2013.

У середині грудня його відсторонили від виконання обов'язків. Однак 12 лютого кримінальне провадження щодо Сівковича та інших осіб було закрито за рішенням суду у зв'язку з дією закону про амністію, і 19 лютого він вже знову працював в РНБО.

Тільки 28 лютого, після втечі Януковича та низки його поплічників, виконуючий обов'язки президента України Олександр Турчинов своїм указом звільнив Сівковича з посади.

У травні в ГПУ заявили, що переглядають справу про розгін Майдану, фігурантом якої він є. 

Loading...