У Віри Брежнєвої з’явиться ще одна «творча дитина»

У Віри Брежнєвої з’явиться ще одна «творча дитина»

Популярна співачка Віра Брежнєва та її продюсер Костянтин Меладзе повідали про радісну подію. Незабаром, а саме 28 квітня, побачить світ новий альбом артистки, який вона назвала своєю «творчою дитиною».

Джерело: Відомості

Довгоочікуваний диск Брежнєвої носить назву Ververa. Саме під таким ніком веде свій аккаунт в соцмережі Instagram співачка, актриса, телеведуча і посол Доброї Волі ООН. Крім уже знайомих слухачам пісень «Доброе утро», «Хороший день», «Девочка моя», «Реальная жизнь», в альбомі представлені кілька композицій, які досі можна було почути тільки на концертах Віри. Одну з них — «Четыре времени желаний» — «доброзичливці» незаконно злили в Інтернет. Однак потенційний хіт був тепло прийнятий в Мережі, а вже через пару тижнів радіостанції стали запитувати його, щоб ставити за замовленнями слухачів, пишуть «Дни.ру».

«Знайти ті пісні, які сподобаються, підійдуть мені, та ще й стануть улюблені публікою — дуже непросте завдання. Ось чому сьогодні я так рада представити вам альбом Ververa. Це ще одна моя творча дитина, що поєднала в собі мої почуття, емоції, бажання, — розповіла про своє нове дітище Брежнєва. — Альбом вийшов ніжним і повним почуттів, найсвітліших, найщирішим. Сподіваюся, ви це відчуєте, коли будете його слухати».

Автор більшості пісень в альбомі Костянтин Меладзе впевнений в успіху диска, адже співачка вклала в нього свою душу.

«Цей альбом — музичний портрет Віри, така вона в даний момент. Основний посил альбому Ververa — світло, краса, оптимізм і гармонія з навколишнім світом — нічого придуманого, — запевнив продюсер. — Віра кожну строчку співає від себе або про себе».

Композиції, представлені в альбомі, можна вважати автобіографічними. Написані різними авторами, всі вони відображають світовідчуття і думки, які співзвучні Вірі особисто.

З новинок Віра включила в трек-лист пісню англійською мовою і її улюблений новий сингл «Мамочка», написаний Костянтином Меладзе.  

Loading...