На Київщині внаслідок пожежі загинули троє дітей

У Фастівському районі через недбалість батьків загинуло троє малолітніх дітей. Про це повідомили у прес-службі ДСНС Київської області.

Джерело: Відомості

Сьогодні до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу у приватному житловому будинку в с. Малополовецьке Фастівського району по вул. Комінтерна. На місце події виїхав черговий караул частини. Пожежу було ліквідовано до прибуття підрозділу ДСНС.

В одній з кімнат були виявлені тіла трьох загиблих дітей — дівчинка 4-х років та два хлопчики 2-х та 3-х років. Ймовірніше за все діти загинули від отруєння продуктами горіння. Як з'ясувалось пізніше, батьки залишили дітей на родича та пішли у справах. З невідомих причин чоловік залишив дітей самих. У будинку була запалена піч. Вогонь з печі перекинувся на дрова, які лежали поруч з топочним листом, а потім і на поруч розташоване крісло. Діти на той час знаходились в іншій кімнаті, тому нічого не помітили і не відчули запах диму. Вогнем було знищено розкладне крісло та закопчено стіну на площі 2 кв. м.

За свідченням сусідів, батьки були неблагонадійними, не надавали малюкам потрібного догляду, доволі часто залишали їх наодинці. 

Loading...