Міліція «прикрила» у Києві елітний бордель

Міліція «прикрила» у Києві елітний бордель

У столичному розважальному закладі правоохоронці викрили бордель та задокументували факт сутенерства.

Джерело: Відомості

Про це повідомили у прес-службі ГУМВС у Києві.

До співробітників Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, ГУМВС України в місті Києві надійшла інформація, що в приміщенні лаунж-бару вчиняють звідництво з метою розпусти.

За повідомленням, злочинна схема функціонувала доволі налагоджено. Дівчата були добре проінструктовані, як мають поводитися, коли до них завітав черговий клієнт.

«Дівчата люб’язно сідали за столик до відпочиваючого, ненав’язливо пропонували їм відпочити «по-дорослому». При цьому одразу ж наголошували — ціна задоволення досить значна. Якщо клієнт погоджувався, він повинен був підійти до бармена і розрахуватися. Потім знімав номер в цьому ж готелі. Саме там повії і надавали чоловікові сексуальні послуги», — йдеться у повідомленні.

Як пояснили затримані повії, наприкінці тижня їм повертали лише половину зароблених грошей — з 5 тис. гривень їм віддавали лише 2,5 тис. грн. Решта грошей залишалася у організатора.

Наразі вирішується питання про притягнення винних осіб до кримінальної відповідальності за статтями 302 Кримінального кодексу України (створення або утримання місць розпусти і звідництво) та 303 Кримінального кодексу України (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією). 

Loading...