Чоловік Нонни Гришаєвої розповів про її зраду

Чоловік Нонни Гришаєвої розповів про її зраду

Любовний зв’язок російської актриси з її колегою Дмитром Ісаєвим завершився цілком логічно — про роман дізнався чоловік артистки Олександр Нестеров.

Джерело: Відомості

Він зміг пробачити дружину і заявив, що ні про яке розлучення і мови не йде.

У ЗМІ ходять наполегливі чутки про те, що у популярної артистки Нонни Гришаєвої службовий роман з відомим актором Дмитром Ісаєвим. Папараці розжилися фотографіями закоханих, що цілуються під час прогулянки, а в Інтернеті з'явилося пікантне відео за участю Гришаєвої, зняте в Сочі. На записі видно, як біля готелю 43-річна актриса близько години прочекала партнера по сцені, 42-річного Дмитра Ісаєва. Він під'їхав на таксі, вийшов і обдарував її пристрасним поцілунком, після чого парочка прогулялася, ніжно тримаючись за руки. А потім майже всю ніч вони мило розмовляли в лобі готелю, пишуть Дни.ру.

Закохані не коментували чутки про свій роман. Чоловік Гришаєвої Олександр Нестеров нібито очі на все закривав, бо сильно любить, тому що впевнений: їхній шлюб даний згори, все інше — несерйозно.

Тепер з'явилася інформація, згідно якої роман Гришаєвої і Ісаєва зійшов нанівець.

«Ми спілкувалися з Сашком. Каже, що у них все прекрасно, ні про яке розлучення і мови не йде. Звичайно, у них була серйозна розмова про це відео. Вони порозумілися і вирішили більше до цієї теми не повертатися. Олександр любить дружину, навіть якщо щось і сталося між нею і Ісаєвим, він їй, мабуть, все пробачив. Саша і Нонна чудова пара», — розповів друг 31-річної Гришаєва Дмитро Давидовt.

Приблизно та ж ситуація в родині Дмитра Ісаєва. Дружина Оксана коротко висловилася з приводу його любовної інтрижки: «Ми це питання закрили, у нас все добре». До слова, влітку минулого року у пари народився син Олександр. 

Loading...