Міліціонера, який розбороняв людей, прив’язали до коней і протягли 13 кілометрів

Дільничний намагався припинити бійку між місцевими мешканцями. Вбивцю співробітника міліції вже затримано.

Джерело: Відомості

Правоохоронець, якого жорстоко вбили на Львівщині, намагався припинити бійку між місцевими мешканцями. Про це повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області з посиланням на керівника обласного управління міліції Дмитра Загарію. 

За словами Загарії, трагічний інцидент стався 18 квітня близько 22:00 у селі Лопатин Радехівського району.

«Він намагався припинити бійку, але отримав удар по голові й на мить знепритомнів. Потім нелюд (я не можу підібрати іншого слова) прив'язав міліціонера до сівалки, яка була запряжена двома кіньми, і потягнув по дорозі. При цьому зловмисник завдавав дільничному удари по голові металевою трубою», – розповів полковник міліції.

Він зазначив, що місцеві мешканці намагалися зупинити коней, проте їхні спроби виявилися марними: коні протягнули тіло дільничного 13 км. Тіло правоохоронця злочинець скинув у заповнений водою канал та втік.

«Завдяки злагодженим діям міліції, прокуратури, а також місцевих мешканців нам удалося швидко затримати зловмисника. Це 53-річний місцевий мешканець. Також до скоєння злочину причетний 26-річний мешканець Сокальського району Львівщини. Його також затримано», – повідомив Загарія.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України. Вбивці загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.  

Loading...