ЗМІ повідомили про арешт особняків і квартири Богатирьової

ЗМІ повідомили про арешт особняків і квартири Богатирьової

На час розслідування накладено арешт на грошові кошти підозрюваної у розмірі ста тисяч доларів і трьохсот тисяч гривень.

Джерело: Відомості

Майно екс-міністра охорони здоров’я Раїси Богатирьової перебуває під арештом, повідомляє сайт Подробности.

У минулу середу Генеральна прокуратура оголосила про заочне затримання Раїси Богатирьової, яка звинувачується в розкраданні в особливо великих розмірах. На час розслідування накладено арешт на грошові кошти підозрюваної у розмірі ста тисяч доларів і трьохсот тисяч гривень.

Крім того, у держслужбовця, яка офіційно жила на чиновницьку зарплату, арештовано три квартири в Києві, апартаменти в Ялті, дача в Конча-Заспі і два будинки на околицях столиці.

Один з них розташований у селі Підгірці біля Києва. Серед простих дачних будиночків ця споруда стоїть осібно. Високий цегляний паркан, за ним чути гавкіт собак. На території — і сауна, і будинок садівника і навіть тенісний корт... Офіційно будинок зареєстрований на чоловіка колишнього міністра. Охоронець в домофон каже, що його тут давно вже не бачили.

У чверті години їзди звідси — ще один будинок, офіційно оформлений на сина Богатирьової. В селі Плюти. Триповерховий особняк розташований на окремому острові, де є навіть свій пункт пропуску. Великий паркан, розкішні дубові ворота... Тут гаражі і для автомобілів, і для човнів, і кілька причалів. Доступ до річки для місцевих жителів закритий — до берега не пройти.

Ще один маєток знаходиться в Конча-Заспі. Богатирьовій колись виділили майже готову державну дачу, де тільки оздоблювальні роботи зробити залишалося. Але політик все знесла — і почала зведення палацу. Там навіть басейн з'явився.

А ще держава дала екс-міністру квартиру в столиці, в елітному Печерську. Квартира ще з минулої осені — під арештом. Ось тільки консьєржка зізнається — навіть коли Раїсу Богатирьову вже щосили розшукували і сюди приходили слідчі і прокурори — чиновниця у своїх розкішних апартаментах продовжувала робити ремонт. 

Loading...