Джилліан Андерсон розповіла про продовження «Секретних матеріалів»

Джилліан Андерсон розповіла про продовження «Секретних матеріалів»

Девід Духовни заявив про впевненість у тому, що серіал повернеться на екрани.

Джерело: Відомості

Актриса Джилліан Андерсон підтвердила, що культовий серіал 90-х «Секретні матеріали» отримає продовження. За словами актриси, переговори з цього приводу ведуться з телемережею Fox, передає «Сегодня».

«Ми все ще перебуваємо на стадії переговорів. Все сподіваємося, що вони закінчаться успішно, і всі дуже зацікавлені в продовженні. На даний момент, ще нічого не підписано, наскільки я знаю. Але так завжди буває, коли намагаєшся домовитися з такою великою компанією, як Fox, — переговори можуть йти місяцями, і від нас тут мало що залежить», — розповіла Андерсон.

У лютому партнер Андерсон по «Секретним матеріалам» Девід Духовни заявив про впевненість у тому, що серіал повернеться на екрани.

«Секретні матеріали» витримали дев'ять сезонів на каналі Fox з 1993 по 2002 рік. Сюжет серіалу присвячений роботі відділу паранормальних явищ ФБР і стосункам двох його агентів — Фокса Малдера та Дани Скаллі. Крім того, в 1998-му і 2008-му в прокат виходили два повнометражні фільми за мотивами телепроекту, а в 2001-му Fox показав один сезон спін-офф «Самотній стрілець».

Loading...