На Донбас із Росії перекинули 38 автомобілів забезпечення для терористів

Протягом доби зафіксовано переміщення 38 транспортних одиниць, що перевозили матеріально-технічні ресурси з РФ для потреб бойовиків, включаючи паливозаправники і автомобілі зі спеціальним обладнанням.

Джерело: Відомості

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив керівник групи Інформаційний спротив Дмитро Тимчук.

«На перегоні між Алчевськом і Стахановим зафіксована колона з 6 армійських вантажівок, 2 спецавтомобілів і 1 автобуса з затемненим склом у супроводі одного автомобіля УАЗ-469 і двох БТР-80. У районі Красного Луча у напрямку Фащівки та Дебальцевого зафіксовано переміщення 4 критих вантажних автомобілів у супроводі однієї БМП-2. Колона з 8 армійських вантажівок проїхала через Куйбишевський район Донецька на північ у бік Ясинуватої. Через Вуглегірськ на Горлівку проїхала колона бронетехніки (1 КШМ, 8 танків, 2 БМП-1, 3 БТР-80 і 1 БТР-70)», — зазначив Тимчук.

Також він додав, що в районі Лутугиного на Луганщині на місцеву перевалочну базу бойової техніки прибула з РФ чергова партія БТР з 12 одиниць для комплектування нової батальйонно-тактичної групи. Також з цієї бази готуються до перебазування на північний напрямок 6 танків, три з яких — Т-72Б3.

«У промзоні Донецька бойовики ліквідовують свою тимчасову базу з техобслуговування та ремонту бронетехніки. Керівництво терористів прийняло рішення про її перенесення в бік Макіївки, далі від «лінії фронту». Всього на ділянці між Мар'їнкою та Авдіївкою на сьогоднішній день терористи зосередили до 50 танків різних типів і модифікацій (з них до 12 одиниць не знаходяться в боєготовності на різних стадіях ремонту)», — повідомив Тимчук.

Loading...