Руслана подарувала чоловікові фруктовий сад

Руслана подарувала чоловікові фруктовий сад

Руслана розповіла про день народження її чоловіка Олександра Ксенофонтова. Цього року сімейне свято практично збігся з Великоднем.

Джерело: Відомості

Цього року світле свято Великодня і день народження чоловіка Олександра Ксенофонтова Руслана святкувала майже одночасно. Головна цінність у житті співачки — це сім'я і, звичайно, важливі події вони проводять у сімейному колі, розповідає Viva.

«Великдень відзначали вдома з родиною. Чоловік вранці їздив до церкви святити паски. Всю ніч ми записували молитву на Великдень, тому я під ранок заснула міцним сном, а Саша тихенько зібрався і поїхав до церкви. День народження також зустрічали в колі сім'ї та друзів, — розповіла Руслана. — Усі наші друзі знають про Сашкову любові до рослин, тому йому подарували багато весняних квітів у горщиках. Щастю не було меж».

Також співачка розповіла, який вона зробила подарунок чоловікові:

«Я подарувала фруктовий сад! У мого чоловіка є красивий і доглянутий зимовий сад удома, який він сам виростив. У Сашка цілий павільйон різних рослин, за якими він доглядає. Рослини у Саші не тільки прикрашають наш будинок, але і очищають повітря і забирають шкідливі речовини. Сашко дуже уважно ставиться до кожної нової квітки. Одним словом, садівництво для нього є частиною філософії нашого співіснування з природою. Оскільки цієї весни у нас вже є можливість облагородити наш двір — висадити кущі та дерева — я подарувала чоловікові яблука, вишні, сливи, виноград, малину, смородину і журавлину, які ми незабаром посадимо і будемо чекати плодів». 

Loading...