Минулої доби найгарячіше було під Маріуполем, Донецьком і Горлівкою

Минулої доби найгарячіше було під Маріуполем, Донецьком і Горлівкою

Найгарячішими точками на лінії зіткнення минулої доби у Донецькій області були селища Широкине і Талаківка неподалік від Маріуполя, район донецького аеропорту та передмістя Горлівки.

Джерело: Відомості

Про це під час брифінгу сказав речник АТО Андрій Лисенко, передає УНН.

Також речник АТО наголосив, що за минулу добу ситуація у зоні АТО була напружена, але контрольована.

«Найгарячішими точками на лінії зіткнення минулої доби були на маріупольському напрямку – це селище Широкине і Талаківка. На донецькому напрямку – район донецького аеропорту та передмістя Горлівки. На луганському напрямку – поблизу міста Попасна, в районі Бахмутської траси зокрема, біля села Сокільники також були обстріляні», — сказав він.

Крім того, за минулу добу бойовики відкривали вогонь з важкої артилерії і мінометів по позиціям українських військових 7 разів, заявив Лисенко і додав, що бойовики не використовували бронетехніку.

«Протягом минулої доби бойовики здійснили низку обстрілів наших позицій з озброєння, що підлягає відведенню. Зокрема було зафіксовано 5 обстрілів зі 120-міліметрових мінометів і 2 із 122-міліметрових гармат. Фактів застосування бронетехніки противником не зафіксовано», — розповів Лисенко.

Loading...