Співак Олександр Буйнов розповів, чому 20 років тому втік з Москви

Співак Олександр Буйнов розповів, чому 20 років тому втік з Москви

Російський співак Олександр Буйнов є корінним москвичем і своє дитинство і молодість провів у цьому місті.

Джерело: Відомості

Однак 20 років тому артист втік зі столиці і щасливо живе на дачі, доглядаючи там за дубом.

Про своє безтурботне життя в заміських володіннях Олександр повідав репортерам на концерті, присвяченому початку дачного сезону, а також пояснив, з яких причин змінив місце проживання, на довгі роки покинувши столицю, передають «Дни.ру».

«Я народився в Москві, корінний москвич, близькі і далекі родичі по материнській лінії теж були москвичами. Але вже 20 років я живу за містом і так кайфую!» — похвалився виконавець. У дитинстві своєї дачі у нього не було.

«Ми часто їздили в інші міста до родичів — в Калугу, в Тулу, в Єфремов до бабусі. На їх дачі. Ми сідали на велосипеди звичайнісінькі. Мама — на свій «Прогрес», батько з — молодшим братом, а я на своєму велосипеді віз два рюкзаки. А у матері — намет. І так ми подорожували. На чужих дачах у друзів ми бували часто, а про свою я тоді тільки мріяв», — згадує Буйнов.

20 років тому йому вдалося отримати бажане. Почалося все з клаптика землі, який Олександр прикупив, щоб зрідка туди вибиратися з Москви подихати свіжим повітрям. «Вирішив побудувати дачу. Знайшли якусь ділянку. Я думав, що це буде просто місце, де робити шашлики. Ну або посадити якусь травичку, дерева. А закінчилося тим, що я розширив своє господарство і живу там постійно», — розповів співак.

Найбільше за містом зірку естради радує ліс. «А найприємніше, коли ти посадив дерево, а прилетіло звідкись насіннячко і саме по собі проросло. У нас такі дерева проростають! Дуб звідкись узявся. Для цього потрібен жолудь, а навколо немає дубів. Це означає, що якась хитра ворона намагалася вкрасти цей жолудь і летіла над нашою ділянкою. В цей час моя собака гавкнула, вона впустила жолудь, і він впав в якусь ямку, а через рік я побачив уже три листки. Я спочатку подумав, що це бур'ян. А коли побачив, що дуб, злякався, щоб мої працівники його не викосили. Я обгородив його огорожею і став стежити. Минуло років шість чи сім, і цей дуб уже метрів п'ять заввишки, — не без гордості розповів завзятий садівник. — Ось чим ми займаємося на дачі».

Також артист чесно зізнався, що у вільний час любить байдикувати і гуляти з двома собаками по селу. Найближчим часом Буйнов має намір побудувати теплицю і розвести великий город.

«Хоча б щоб згадати дитинство, коли цибулю на балконі вирощували!» — заявив виконавець. На ділянці поки немає грядок, але ростуть яблуні. Дружина Олександра готує з плодів приголомшливу шарлотку.

А ще Олександр хоче завести живність. «У мріях корова або коза. Кури не знаю, тому що від них бруднувато. Корівки симпатичні ... Кінь потрібен. Кролики може бути... Вони пухнасті, дівчатам подобаються». 

Loading...