Для лучан зрілого віку влаштують Чайні посиденьки Клубу 55+

28 квітня у Волинському інституті економіки та менеджменту відбудеться лекція-тренінг для лучан зрілого віку на тему «Криза зрілого віку. Як адаптуватися до статусу «пенсіонер», яку проведе відома волинська психолог-практик Олена Звєрева.

Джерело: Відомості

Цим заходом ВІЕМ розпочинає серію неформальних тематичних зустрічей для лучан зрілого віку – Чайні посиденьки клубу 55+ – в рамках реалізації міжнаціонального спільного проекту «Центр освіти третього віку» за сприяння Міжнародної програми європейського сусідства та партнерства «Темпус» («Еразмус+»). На зустріч запрошені слухачі Центру освіти, викладачі-волонтери та журналісти. 

Під час першої зустрічі учасники зможуть дізнатись детальніше про безкоштовне навчання у Центрі освіти третього віку ВІЕМ, прослухати цікаву лекцію-тренінг від психолога-практика, переглянути короткометражний фільм, як самотні люди зрілого віку вчаться знайомитись в онлайні, та у комфортній обстановці за чаєм та печивом обговорити психологічні моменти звикання до нового статусу «пенсіонер», проблему самотності та відчуття нереалізованості, як їх подолати та продовжувати жити активним життям.

– Навчання у Центрі освіти третього віку стартує з вересня, але вже зараз ми започатковуємо серію таких зустрічей, – зауважує координатор Центру Алла Ожиєвська. – Адже, вивчаючи таким чином інтереси, погляди та враховуючи зауваження наших потенційних слухачів, ми зможемо зробити навчання у нашому закладі максимально корисним, цікавим та адаптованим до їх потреб. У середовищі людей зрілого віку якнайкраще діє ефект «сарафанного радіо», тож це також сприятиме популяризації соціального Центру освіти. А у такій неформальні комфортній обстановці люди гарно розкриваються, бо ж їм є що розказати та чого повчити нас, молодих! А ще я вважаю, що участь у таких проектах – це внутрішнє зобов’язання, прояв доброї волі кожного з нас поділитися тим, що знаємо та вміємо, з нашими дідусями-бабусями, ба, навіть просто поспілкуватся з ними, не забувати про них!

Тематична зустріч відбудеться 28 квітня (вівторок) о 15:00 у приміщенні ВІЕМ за адресою вул. Електроапаратна, 3, аудиторія № 39. 

Loading...