Депутат сільради на Волині викрав мішки з грошима «Нової пошти»

30-річний депутат однієї з сільрад Луцького району разом зі спільниками викрали у місцевого відділення «Нової пошти» 4 мішки з грошима на суму 110 тис. грн.

Джерело: Відомості

Про це повідомляє сайт прокуратури Волинської області.

«Встановлено, що близько 18.00 год. 13 березня 2015 року 30-річний обранець громади разом зі своїм товаришем — 39-річним лучанином — розбили вікно в автомобілі водія Луцької філії ТОВ «Нова пошта», припаркованому поряд з будинком на вулиці Генерала Шухевича в обласному центрі, та викрали звідти чотири мішки грошей — майже 110 тис. грн.», — зазначається в повідомленні.

Далі в повідомленні місцевої прокуратури зазначено, що: «Відбігши на сотню метрів від авто, зловмисники спинилися, аби роздивитися вміст викрадених мішків. У цей час їх помітили працівники «Нової пошти» та почали наздоганяти. Старшого з друзів з трьома мішками грошей вони таки наздогнали, а депутат сільради з одним мішком, у якому було понад 21 тис. грн., зумів утекти».

14 квітня депутат прийшов до місцевого відділка міліції та віддав усі награбовані гроші. Зараз триває досудове розслідування.

Loading...