Президент вважає провокацією убивства Калашникова та Бузини

Президент наголосив на важливості швидкого та прозорого розслідування цих убивств.

Джерело: Відомості

Президент України Петро Порошенко висловив думку, що убивства екс-нардепа Олега Калашникова та журналіста Олеся Бузини — «події одного ряду» і додав, що «це свідома провокація, яка ллє воду на млин наших ворогів», передає УНН.

«Очевидно, що ці злочини — події одного ряду. Їхня природа і політичний сенс зрозумілі — це свідома провокація, яка ллє воду на млин наших ворогів. Вона спрямована на дестабілізацію внутрішньополітичної ситуації в Україні, на дискредитацію політичного вибору українського народу», — зазначив глава держави.

Президент наголосив на важливості швидкого та прозорого розслідування цих убивств.

Порошенко також зазначив, що розкриття цих резонансних злочинів — це справа честі для правоохоронних органів.

«Я вимагаю від правоохоронних органів у найкоротший термін знайти виконавців та назвати організаторів останніх убивств. З огляду на резонансність вчинених злочинів правоохоронні органи мають регулярно звітувати перед суспільством про хід та результати слідчих дій», — наголосив Порошенко.

Нагадаємо, колишнього народного депутата Олега Калашникова застрелили 15 квітня біля власного будинку. Журналіста Олеся Бузину застрелили біля будинку, де він проживав, сьогодні, 16 квітня.  

Loading...