Росіянка, щоб допекти чоловіку, почала бити ногами дитину, а той знімав усе на камеру (відео)

Росіянка, щоб допекти чоловіку, почала бити ногами дитину, а той знімав усе на камеру (відео)

Сімейний конфлікт, що стався в підмосковному Ногінську, зараз пильно вивчають російські слідчі.

Джерело: Відомості

В ході сварки батьки викинули з коляски свою півторарічну доньку, мати штовхали її ногами, а батько знімав те, що відбувається на камеру телефону.

В'ячеслав Самойлов зняв на камеру сварку з дружиною, в якій більше за всіх постраждала їхня дитина, повідомляє НТВ. За словами Самойлова, під час прогулянки він нібито взяв телефон дружини, їй це не сподобалося. Мабуть, щоб насолити йому, вона демонстративно витягла доньку з коляски і кинула її на землю.

Батько не став на захист дитини, а почав знімати те, що відбувається на відео, що було для нього в той момент важливіше здоров'я дочки. Інакше як пояснити те, що міцний парубок, судячи з фото в соцмережах, який відслужив в армії, не зміг впоратися з дівчиною і захистити свою дитину.

Коли дружина побігла за підмогою, В'ячеслав, за його ж визнанням, ретирувався. Він сів в автобус і поїхав до лікарні фіксувати побої.

Маленька Віка, як потім розповіли очевидці, так і залишилася лежати на землі. Абсолютно чужі люди викликали швидку і поліцію. Дівчинку забрали до лікарні. На щастя, вона не постраждала.

Мама Віки у відділення поліції прийшла з адвокатом і заявила, що все було зовсім не так. Нібито це Слава почав її бити з ревнощів, і він же нібито кинув дитину на землю. Вини своєї дівчина не відчуває.

Щоб довести поліцейським, що вона прекрасна мати і вихователь в одній особі, принесла стос грамот і подяк за перемогу в кросі, за навчання на курсах англійської, за старанне навчання.

На час розглядів дитину повернули матері, але не виключено, що за результатами перевірки буде вирішуватися питання про позбавлення її батьківських прав. 

Loading...