Понад мільйон людей не можуть покинути «ДНР»

На території так званої «ДНР» проживає понад мільйон донеччан, які не мають можливості по тій або іншій причині покинути окуповану територію і їм доводиться залишатися там.

Джерело: Відомості

Про це під час зустрічі з Надзвичайним і повноважним послом Бельгії Люком Якобсеном повідомив голова Донецької облдержадміністрації Олександр Кіхтенко, передає УНН.

«На території так званої «республіки» не діє верховенство права, там діє лише сила і зброя, яка вирішує все», — сказав губернатор, розповідаючи про ситуацію на окупованій частині області. Кіхтенко наголосив, що сьогодні Україна потребує підтримки світової спільноти, без цього країна не впорається з агресією сусідньої держави.

У свою чергу Люк Якобс подякував за зустріч губернатора Донеччини і додав, що з інформацією, яку надав Олександр Кіхтенко, Надзвичайний і повноважний посол Бельгії в Україні озвучить в Бельгії.

Також в ході зустрічі Олександр Кіхтенко та Люк Якобс обговорили питання інвестиційного клімату в області та хід впровадження децентралізації та конституційної реформи на Донеччині. 

Loading...