За вчорашній вечір терористи 10 разів обстріляли сили АТО забороненою зброєю

За вчорашній вечір терористи 10 разів обстріляли сили АТО забороненою зброєю

15 квітня з 18 години до півночі в зоні проведення Антитерористичної операції кількість порушень режиму дотримання припинення вогню дещо зменшилася. Про це повідомляє прес-центр АТО.

Джерело: Відомості

Загалом російсько-терористичні війська 10 разів обстріляли позиції українських військ. Також противник продовжував застосовувати важке озброєння калібру понад 100 мм, чим грубо порушував мінські домовленості.

«В районі селища Широкине неподалік Маріуполя ворог вів вогонь по позиціях опорного пункту зі 120-міліметрових мінометів, танків та самохідної артилерійської установки. У районі Пісків злочинці застосували автоматичні гранатомети, стрілецьку зброю та міномети калібру 120 міліметрів. Неподалік Авдіївки близько 20 години бандформування відкрили вогонь із автоматичних гранатометів, а після 21.00 провели обстріл зі 120-міліметрових мінометів», — йдеться у повідомленні.

У Штабі АТО також повідомили, що на Луганщині бандформування обстріляли з автоматичних гранатометів та стрілецької зброї один із опорних пунктів українських військ неподалік Станиці-Луганської.

«Також о 20.15 на Луганщині було зафіксовано проліт безпілотного літального апарату противника, який рухався у напрямку населеного пункту Козачий», — сказано у повідомленні прес-служби. 

Loading...